top of page

INDIVIDUELE LOOPBAANBEGELEIDING

ServiceHR begeleidt u met expertise in het werklandschap. Wij staan u bij tijdens alle stappen van een sollicitatie.

Door zelftesting en coaching voorzien we een optimale loopbaanplanning, zodat u uw professionele toekomst met vertrouwen tegemoet gaat.
 

Services

Curriculum Vitae

ServiceHR helpt je een degelijk, zakelijk cv op te stellen om zo je kansen te vergroten bij een sollicitatie. Ook de methodiek om je cv af te stemmen op de beoogde functie wordt uit de doeken gedaan.
 

Sollicitatiegesprek

De structuur van een sollicitatiegesprek, de STAR –methodiek, de do’s en don’ts en de tips en tricks. ServiceHR geeft je een boost zodat je klaar bent voor een succesvol sollicitatiegesprek.
 

Competentiebeheer

Wees proactief en beheer samen met ServiceHR je competenties. Via een persoonlijk gesprek en testen maken we je persoonlijk competentieprofiel op. We beheren dit profiel online, zodat je altijd en overal je competenties kan aantonen.
 

Please reload

Motivatiebrief

We maken je persoonlijke motivatiebrief op in functie van de beoogde functie. We beschrijven de matchende competenties alsook je motivatie op zo'n manier dat je gegarandeerd een goede eerste indruk maakt.
 

Loopbaancoaching

Zin in een nieuwe job? Of wil je weten wat je sterke competenties zijn? ServiceHr voorziet individuele loopbaancoaching met behulp van testen en gesprekken. We stellen een competentiebilan op en bepalen jouw opleidingstraject.
 

Please reload

Let's connect!

Graag bekijken we samen met u hoe we elkaar kunnen versterken.
Contacteer ons!

bottom of page