top of page

VOOR ORGANISATIES

ServiceHR helpt uw organisatie met het beheer van uw menselijk kapitaal. Samen gaan we op zoek naar de juiste medewerkers door middel van een methodologische rekrutering en selectie. Bestaande medewerkers laten we optimaal evolueren in hun professionele loopbaan door hen te voorzien van de nodige coaching, begeleiding en loopbaanondersteuning.


Zo kan uw organisatie zich focussen op wat echt telt: haar core business en het behalen van resultaten.

Services

Rekrutering

De evolutie van uw organisatie impliceert een kwalitatieve instroom van sollicitanten. Door ons uitgebreid netwerk van rekruteringskanalen, aangevuld met online tools, vinden we topkandidaten voor uw openstaande functies.

Assessments

Op basis van verschillende testen maken wij een match tussen de vereiste competenties en het competentieprofiel van de kandidaat. Ons uitgebreid netwerk van experts en consultants staat garant voor kwaliteitsvolle rapportering en resultaat.

Opleidingen

Het continu bijscholen van uw medewerkers is vandaag de dag de regel indien u de snel veranderende bedrijfswereld wil bijhouden. Samen met u ontwikkelen we een opleidingsplan voor uw organisatie, zodat u het maximum uit uw medewerkers haalt.

Bedrijfscoaching

​Een geïntegreerde HR-strategie is onontbeerlijk voor elke organisatie. Een gedegen HRM-visie ontwikkelen en implementeren, daar gaan we voor. We ondersteunen u op individueel, team- en organisatorisch niveau inzake HR-processen, groepsdynamiek en sales.

Please reload

Selectie

​Door het gebruik van een breed scala aan screeningsmiddelen en experten in HRM gaan we na of kandidaten over de nodige competenties beschikken.  ServiceHR kan instaan voor een deel van het selectieproces, of kan uw selectie van A tot Z verzorgen.

Mobiel testcentrum

ServiceHR doet beroep op het mobiele testcentrum van Blue Planet. Zo meten we competenties van grote groepen (tot 100 personen) op locatie. De efficiëntie verhoogt en de doorlooptijd verkort aanzienlijk: de testresultaten heeft u reeds de volgende dag!

Competentiebilan

Extern op zoek gaan naar nieuwe medewerkers is niet altijd nodig! Bestaande medewerkers kunnen worden geheroriënteerd en er kan een "POP" opgemaakt worden: een houvast voor een stabiel en proactief personeelsbeleid.

Please reload

Let's connect!

Graag bekijken we samen met u hoe we elkaar kunnen versterken.
Contacteer ons!

bottom of page